Малки градски автомобили

За пътуване до работа, пазаруване, или среща с приятели, с градските автомобили на Peugeot ще шофирате безпроблемно в градската джунгла. Те са съчетание на компактни размери, ниско ниво на емисиите на CO2 и най-добри иновации Peugeot. Technology Park Assist, автоматично аварийно спиране и камера за задно виждане ви подкрепя всеки ден в натоварения трафик.
Peugeot предлага богат избор на градски коли: 108, свързан и адаптивен, хечбек или версия с отваряем покрив, и универсалния 208 с 3 или 5 врати.


Компактни автомобили

Компактните автомобилите на Peugeot Ви осигуряват практичността, от която се нуждаете в ежедневието.  Нашите компактни автомобили пестят гориво и ви доставят онази функционалност, от която се нуждаете като зает професионалист със семейство. Научете повече за нашата гама хечбек и комби автомобили - 301, 308 и 308SW днес.

Шосейни автомобили

Новият Peugeot 508 предлага забележителна комбинация между комфорт и пътно поведение. С високотехнологично оборудване и нов по-изразителен външен стил тази луксозна лимузина изпъква сред конкурентите.

SUV автомобили

Новата гама SUV автомобили на Peugeot. Просторни, икономични, луксозни SUV автомобили със свръхмодерни технологии. Гамата включва 2008, 3008 и 5008.

Миниванове

Практични, мултифункционални и достатъчно гъвкави, за да се адаптира към всяка ситуация. Минивановете от гамата на Peugeot  са просторни и комфортни, като комбинират предимствата на пътнически автомобил и автомобил за превоз на стоки, което ги прави перфектни за всяко пътешествие. Това са Bipper Tepee, Partner Tepee и Traveller.

Лекотоварни автомобили

Разнообразие от версии и модификации за нуждите на всеки бизнес. Мощни, маневрени, лесни за управление и с достатъчно обем. И икономични, благодарение на ефективните HDi двигатели и лесната поддръжка.