METROPOLIS 400cc

METROPOLIS 400cc

 

Плод на сътрудничеството между Автомобили Peugeot и Peugeot Scooters, Peugeot Metropolis концентрира целия опит на Марката, комбинирайки предимствата на автомобила и на скутера.Едновременно стабилен и безопасен, сигурен и удобен, ефикасен и функционален, този скутер представя модерната визия за нова мобилност в 3 измерения.Неповторима естетикаОтличавайки се с идеални пропорции, Peugeot Metropolis внушава динамика, модернизъм и качество чрез обтекаеми линии, аеродинамичен силует и елегантно използване на материалите. Peugeot Metropolis не може да скрие произхода си.

Достатъчно е да погледнем издължените хромирани фарове и издадената предна решетка, характерни за новите модели на марката. Двете предни колела го причисляват безусловно към света на автомобила.Разположена под фаровете, решетката олекотява предницата, скривайки горната част на предния мост и придавайки индивидуалност на скутера.Peugeot Metropolis е модерен и техничен, за което свидетелстват мощните халогенни крушки 2х55W и светодиодите във всеки от двата блока, както и в изнесените мигачи. Светлините му придават неповторимост и технологичност.Задните светлини с форма на бумеранг също разполагат със светодиоди, монтирани между два светлинни водача, напомнящи за следи. И тук Лъвът е от хром и полиран алуминий и украсява като бижу задния капак.Подобно на останалите модели на Марката, Peugeot Metropolis използва материалите, за да постигне внушение, комбинирайки блясъка на седефа, метала и хрома.

Емоция в движение Peugeot Metropolis притежава изключителни динамични качества и предлага нови емоции на пътя.Истинско технологично произведение, предният мост Twin Tilting Wheels (TTW™) на Peugeot Metropolis има ромбоидна форма с двойно деформируеми носачи, чиято архитектура напомня на фина механика и позволява сваляне на центъра на тежестта и по-добро разпределение на натоварванията. Комбиниран с два динамични тампона и окачване с единичен хидравличен амортисьор, този мост разполага с независимо окачване на колелата

Цена: 19089 лв.

Вижте още

Цена от 5535 лв.
PEUGEOT TWEET EVO 125cc
Цена от 4986 лв.
DJANGO 50cc 2-ТАКТОВ
Цена от 4873 лв.
DJANGO 4-ТАКТОВ 50cc